მიუხედავად იმისა, რომ საკონდიტრო ხელოვნების ეს შედევრი ძნელია იაფია, ის უპრეცედენტო პოპულარობით სარგებლობს ადგილობრივ მოსახლეობასა და ტურისტებში.
ნაზი, ჰაეროვანი, ისეთი როგორიცაა ღრუბელი, ორიგინალური იაპონური დესერტი თვალს მოგწყვეტთ, თუმცა, როგორც წესი, არ არის გაფორმებული არაფრით: წარმოიდგინეთ ბისკვიტს ნაღებთან ერთად. ეს ღვთაებრივია!
მასალები:
- რძე 130 მლ
- ყველი 100 გ
- კარაქი 100 გ
- კვერცხის გული 8 ც
- ხორბლის ფქვილი 60 გ
- სიმინდის სახამებელი 60 გ
- კვერცხის ცილა 13 ც
- შაქარი 130 გ
მომზადება:
1. აურიეთ ყველი და კარაქი, დაასხით რძე. ყველა პროდუქტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურაზე. დადგით დაბალ ცეცხლზე, მუდმივად ურიეთ. ცეცხლიდან გადმოღების გარეშე, დაამატეთ ერთი კვერცხის გული. გადმოდგით ცეცხლიდან. შემდეგ დაამატეთ ფქვილი, შეურიეთ სახამებელი.
2. დაამატეთ კვერცხის ცილა შაქრით, კარგად აურიეთ.
3. დაფარავს საცხობი ტაფა პერგამენტთან, დაასხით ცომი.
4. შედგით ღუმელში, ჩართეთ ზედა ნაწილი 160 გრადუსზე, 25 წუთით, შემდეგ ქვედა – 140 გრადუსზე კიდევ 30 წუთით. სანამ არ გამოცხვება მკაცრად აკრძალულია ღუმელის გაღება.
5. გამორთეთ ღუმელი და დაელოდეთ პროდუქტის გაციებას ღუმელში.
გარწმუნებთ, რომ ასეთი დესერტით ძალიან ბედნიერი იქნება ყველა, ის გამოირჩევა დახვეწილი და რბილი გემოთი. შეეცადეთ მის მომზადებას და გაუზიარეთ რეცეპტი თქვენს მეგობრებსაც.
კომენტარები
ახალი ამბები
კატეგორიები
- ავტო და მოტო0
- განათლება0
- თამაშები და გართობა0
- თვითგანვითარება0
- ტექნომანია0
- კულინარია0
- ცნობილი ადამიანები0
- რჩევები0
- ქალებისათვის0
- ელექტრონული წიგნები0
- ასტრონომია0
- ეს საინტერესოა0
- სპორტი და ფიტნესი0
- გასაოცარი ფაქტები0
- რელიგია და ფილოსოფია0
- მეცნიერება0
- ფსიქოლოგია0
- ფლორა და ფაუნა0
- ხელოვნება და ჰობი0
- ჯანმრთელობა0
- ლიტერატურა და პოეზია0
- ჩანახატები0
- ქალი და მამაკაცი0