ყველის შენახვის წესები ყოველთვის დიდ დაინტერესებას იწვევს, რადგან შენახვის პირობებზეა დამოკიდებული, როგორი გემო და სასაქონლო სახე ექნება ყველს.
ყიდვისას ყველი შეიძლება ძალიან გემრიელი მოგეჩვენათ, მაგრამ 1-2 კვირის შემდეგ მას სულ სხვა, უსიამოვნო გემო შეიძინოს, ამიტომ ყველმა ხარისხი რომ არ დაკარგოს, შენახვის გარემო პირობებს დიდი მნიშნველობა აქვს.
დაამატეთ ერთი ჭიქა _ 200 გრამი შაქარი;
პატარა ნატეხი თეთრი შაბი;
კარგად მოურიეთ, რომ მარილი, შაქარი და შაბი წყალში გაიხსნას;
რომ დავრწმუნდეთ გაჯერებულია თუ არა წყალი მარილით, მარილწყალში ჩააგდეთ კვერცხი, თუ ამოტივტივდება, ესეიგი თქვენს მიერ მომზადებულ წათხსმარილი ზომიერად აქვს და შეგიძლიათ ხსნარში, რომელიც უკვე გაციებულია ოთახის ტემპერატურამდე, ყველი ჩააწყოთ.
ასეთი მეთოდით მომზადებულ წათხშიყველი ერთი წელიწადი ინახება.
კომენტარები
ახალი ამბები
კატეგორიები
- ავტო და მოტო0
- განათლება0
- თამაშები და გართობა0
- თვითგანვითარება0
- ტექნომანია0
- კულინარია0
- ცნობილი ადამიანები0
- რჩევები0
- ქალებისათვის0
- ელექტრონული წიგნები0
- ასტრონომია0
- ეს საინტერესოა0
- სპორტი და ფიტნესი0
- გასაოცარი ფაქტები0
- რელიგია და ფილოსოფია0
- მეცნიერება0
- ფსიქოლოგია0
- ფლორა და ფაუნა0
- ხელოვნება და ჰობი0
- ჯანმრთელობა0
- ლიტერატურა და პოეზია0
- ჩანახატები0
- ქალი და მამაკაცი0
ჩვენი
საინტერესო

ეს 4 ძლიერი საშუალება გამოდევნის

პერსონალური კომპიუტერი – ჯერ გაიცანი,

გრაფი მონტე-კრისტო

როგორ ვმართოთ ავტომობილი წვიმის დროს
