გემრიელი ტორტის გამოცხობა ჯერ საქმის ნახევარია. ნებისმიერი ქალი ცდილობს რომ ტორტი მხოლოდ გემრიელი კი არ იყოს, არამედ ლამაზად მორთულიც. ფართოდ არის გავრცელებული ტორტის ხილით და კენკრით გაფორმება. იგი ტორტს გემრიელ გემოს ანიჭებს და თან ლამაზად და მადისაჭმძვრელად გამოიყურება. თქვენი უსაზღვრო ფანტაზიის და მხატვრული გემოვნების წყალობით ხილით გაფორმებული ტორტი შეიძლება შედევრად იქცეს.
ხილი შეგვიძლია გამოვიყენოთ, როგორც ახალი, ასევე მურაბები, შაქარში ამოვლებული ან შოკოლადით დაფარული.მორთვის ერთ-ერთი ლამაზი მეთოდი ჟელეთი დაფარვაა. ხილს ან კენკრას ჟელე მოვასხათ, შემდეგ კი მიღებული ტორტი გავაციოთ. ასეთი დესერტი ყურადღებას იპყრობს, ლამაზია და გემრიელი. მის მოსამზადებლად ხილი თხელ ფენებად დავჭრათ, თანამიმდევრობა სურვილის მიხედვით შევარჩიოთ, ჩავაწყოთ ფორმაში, ზედ ჟელე დავასხათ და გავაციოთ. ტორტს შეიძლება ჯერ ათქვეფილი ნაღები ან კრემი წავუსვათ, ხოლო ზემოდან ხილით გავაფორმოთ.
შეგვიძლია არამხოლოდ ტორტის, ასევე ხილის გაფორმებაც, მაგალითად მისი შოკოლადით ან შაქრით დაფარვა. თუ ხილსა და ნამცხვრებს შევუსაბამებთ შეგვიძლია უნიკალური ტორტების მიღება.
კომენტარები
ახალი ამბები
კატეგორიები
- ავტო და მოტო0
- განათლება0
- თამაშები და გართობა0
- თვითგანვითარება0
- ტექნომანია0
- კულინარია0
- ცნობილი ადამიანები0
- რჩევები0
- ქალებისათვის0
- ელექტრონული წიგნები0
- ასტრონომია0
- ეს საინტერესოა0
- სპორტი და ფიტნესი0
- გასაოცარი ფაქტები0
- რელიგია და ფილოსოფია0
- მეცნიერება0
- ფსიქოლოგია0
- ფლორა და ფაუნა0
- ხელოვნება და ჰობი0
- ჯანმრთელობა0
- ლიტერატურა და პოეზია0
- ჩანახატები0
- ქალი და მამაკაცი0